In my mind : God, disappear :(
Hye Peeps , 


Part 1
Umm , da la weyh , tak ya la kaco aku , aku bukan milik kaw lagi , kaw takan tak nampak status aku kat fb tuh , MARRIED kan . nak aku cungkil biji mate kaw ke , stop la weyh , tak ya pnggil aku sayang-2 agi , aku da ade pengganti kaw . kaw kan da ade kakak kaw , humm , jangan la texting aku lagi , aku takkan layan la , abes kedit kaw je , n stop calling me , please ,




Part 2

Abg Shuk , bole tak awak pakai dp saye , saye pakai Dp awak , bole ? humm , aku nak sangat tuka DP dengan dy humm , actually awak , tadi mak saye lalu belakang saye , then dy nampak saye pakai DP awak , then saye terkejot , ingat dy nak mara , hehe , dy tanye , ' kak ngah , tu gamba sape ? boyfiee kamu ke ? ' then aku pon senyum-2 , dy pon senyum , dy faham . dy taw psal kite . humm , sekali je , saye nak gne gamba dengan awak , serius , saya nak sngat , even saye taw awak tak bole buad macam tuh , hmm , nape susah sangat erkkk ? humm , ye la , aku ingat lagi citer kaw yang kaw cakap kat aku ari tuh . ye la-2 . humm



# entry ikot lagu blog (:










ByaFienta