In my mind : God, disappear :(

Shuk :((

Assalamualaikum n peace :)

Okay , bole di katekan aq
HATE  penad dohh kene tipu nan kaw . kalau kaw nak tau aku rindu gilabababeng kat kaw ari ni , petang tadi kate nak text balek , aku tunggu kowt . tengok-2 kaw tak mesej , sampai tertidor , pukol 7.10 malam aku bangon cek fone aku , tngok 1 mesej pon tak masok , #time tuh da mule la rase nak mengamok , pas tu mandi , solat , makan n teros on9 , cek fb tengok kaw tak on9 . kay , aku mesej kaw , suro kaw on9 . kaw kate KEJAP YE . fine , aku tunggu . lame sangad aku tnggu , mcm biase la , no one nak chat ngan aku , tu sebab aku tunggu kaw , Okay , aku sent msj kat dia pukol 8.47 malam , disebabkan lame gila aku tunggu , aku mesej kaw balek , aku tanye kaw un9 tk , kaw kate tak , wey , kaw ingat aku batak sangat ke nak tunggu kaw ? sejam lebeh dohh , ase nak nanges je , kaw kenape ? kaw tak pena tpu aku , wey , kaw lupe aku ekk ? humm , aku malas nak text kaw , sakid aty dohh , tk tipu , sumpah . rase nak sepak je punggong adeq aku ni ha , aku malas da nak tengaok profile kaw , saked aty , tok pengetahuan kaw , aku terlampau rindu kaw , tu la pasal aku pkai tag je name kaw kt wall post aku , kay , kaw dapat kan mesej aku , aku kate imissyou . ade kan , kaw miss aku tk ? Okay , pas tu kaw kate kaw tenga maen snooker , dngan berat aty aku biar kan . and then kaw kate nak text balek , ha , bab ni aku cair beb . nak nanges aku , 2 kali dohh dy tpu aku . skunk da bape kali kaw call aku , reject je , aku malas nak cakap ngan kaw , kaw cakap je la ngan dinding tuh , jangan cakap ngan aku , anyway aku nak tanye kaw , kaw kenape ? demam ? saked ? da mam ubat blom ? ha ? aku tanye ni , aku malas nak bertekak ngan kaw ,  Okay , aku nak tanye , kaw ade ingat aku tak ? taw la kaw tengah bercuti , tapi tk ya la lupe aku , sedeh kowt,  aku ade buad salah ke pon ? cube jujo , aku nak taw gak npe kaw jadi cm ni 






























Kbaii , Hate you ! hmmm


ByaFienta

No comments:

Post a Comment