In my mind : God, disappear :(

one two three

Peace upon to you, 


bila aku tengok status orang sekarang dekat FB bagai semua tengah happy dengan life masing-masing. Kalau yang tengah sedih tu memang sedih betul cerita nya, boyfie mati lah, kena rampas lah, hilang ingatan lah, hilang jantan ada tk? tkde, okay good #HAHA, ayat tk boleh langsi lagi ew wey

susah jugak kan hidup nie tkde orang sayang? haha ,  Yelah, untung a kau ada orang sayang, aku nie? ce tunjuk lubang mana orang sayang aku? cehh, korek lah kau mana-mana lubang pun, ada ? tkde kan ? tk payah kebulur batak bantadd bantadd kau nk jerit-jerit bagitahu aku, aku tahu lah. but now , u mr.s , iloveyou

kadang-kadang Tuhan memang adil, siapa yang dapat kebahagian tahun lepas, tahun nie dy merana. siapa merana tahun lepas tahun nie dy bahagia, okay, untung lah kau orang dapat macam tu, aku nie ? humm

' okay Bya, jangan batak sangat dengan orang yang tk sayang kau wey. Stop hoping Bya.Cari lah orang lain Bya. Jangan jadi bangang bodoh cilakak alam lah Bya. Tk payah nk sedih sangat lah Bya. Tk payah ada laki lah Bya. Kau perlu oksigen kalau nk hidup bukan nya lelaki '

#aku perlu lelaki sebab aku sunyi, kau dah ada boypreng girlpreng boleh senyap idok? Hmph, biase lah life, memang macam nie, tk cukup ada perfect family, best ever gurlfriend nk jugok laki kan, hah, ambek mu Bya ambek ~

Hi Mr A , aku bahagia tkde kau wey. aku nmpak kau bahagia jugak, aku nmpak, dy nak kau, kau jangan risau lah, dy dengan aku pun dah jeling-jeling je sekarang nie, tkpe, kau happy aku happy. :/

Hello Mr S , kau memang betul-betul sayang aku ke wey? kau layan aku baek gila babi padahal aku banyak gila buat salah kat kau, banyaaak gila. bukan sekali dua, setiap kali texting ada je aku sakitkan hati kau tpi kau sabar je dengan aku padahal aku tahu kau nie memang baran ya rabbi, kay aku nk mintak maaf :/

serious both of you bermakna dalam hidup aku sekarang. tolong la jangan tinggalkan aku, tolong laa Y-Y
kejap-kejap, lantak aku lah nk feeling-feeling, blog aku pun kan. whoa, penat nanges sebab lelaki wey, nak gelak pulak lah HAHAHAHAHAHAHA, start merepek dah nie haiyo, okay stop for a while.

nah satu gambar time nie dekat kmpung memang aku tk lawa kesah pulak kau kat aku kan sial. 






                          
                                            click for Big Mac :)

I hate You. No, I must.
Kbye.





















                       
ByaFienta

No comments:

Post a Comment