In my mind : God, disappear :(

Hi :))

Hi peeps :)

Aku dah start sayang budak nie, Shukri :D HAHA, tk senonoh betol aku. Hewhew. Aku sayang dia gila-gila lah. Banyak support aku, romantic giloo >.< Pandai pujuk yang mahal tu , haha, serious kalau sehari aku tk text dia, otak aku tk betol. Serious punyaaaa :> Dia selalu buli aq, Hahaha, aku pulak suka majok ngan dia, haha. Sian dia, tiap kali call je dia kene pujok aku, sian kaw sayang, muah muah kat pipi kaw hewhew. Hmph, sekarang aku tk boleh kalau dia tkde even just satu hari. Gila lah, parah --'

                             

nota ringkas : Dia bukan boyfriend aku kay, dia suami aku
ByaFienta

No comments:

Post a Comment