In my mind : God, disappear :(

fak lagi kan title aku

Salam .

geram betoll aku pagi nie , memang tk terkata lah , eiy , rasa nk sepak ponggong sesiapa -.-

ABANG APAT
okay abg gedik , dah laen lah , eiy , rasa nk bagi kaki dekat kau , naseb jauh , marah lah ! hate belum lagi . kbye

SYAFIQ
jaga abg elok-2 , sumpah dy gedik , thanks .

SYAH
aku nmpak dy lalu depan rumah aq tadi , sakit hati sikit tapi aku okay je , kau bongok , geram aku

SHAZWAN SUHAIMI
sumpah , i miss you mok

#hg marah aku kesah apa ? hg buat aku rasa nk text org laen kan , sapa suruh , aku dok tggu hg text aku hg tk text pun , sampai sekarang nk dekat tgh malam aku tggu hg text aku , tk jugokk , now , aku sanggop text org laen yg aku rasa macam aku tahu sapa tpi aku tk sure sapa #ayat keling , kbye

aku happy pagi nie . thankyou

ByaFienta

No comments:

Post a Comment