In my mind : God, disappear :(

04/12/2011

Assalamualaikum, Hi evelibadi.




Part 1


Okay, sweet gila semalam . Superman aku semalam call aku . HAHA . Macam biasa la dia selalau call aku . Tapi malam tadi , aku geram kat dy . Punca nya sebab dy late cll aq . Adoii , penat aku tunggu , tapi nasib la dia call aku , law tk aku cekik-2 dy . HAHA . Tapi malam tadi kesian dy , dy tak taw nak cakap ape . kesian dy , paling pelik , dia call teros tanye aku pasal INI . Atoi , aku mane lah tau nak display macam mane , so , aku cakap , syg paste je . HAHA . nnti dy lebeh-2 ,. hha . Then , dy kiss aku , muahahaha . untong la ade orang nak kiss , haha . tq ye . hhe . then dy buli aq , time ni aq hate dy . suka kaco aku . ngade-2 , wekk ! haha


Part 2


Part ni aku suka , haha . dia nyanyi tok aq . Lagu ape tah . Aku denga je . HAHA , sian dia kene nyanyi tok aku . haha . muah kt pipi dia . Time aq tnga happy-2 , dy tnye psal adeq aku . ha , time ni aq hot . haha . sebab dy patot nye tnye psal aku  dlu bru psal kucing tuh , geram kowt . haha , Then aq nanges , haha . dy bnyk kali mnx maaf tapi aku wat dunno je . tapi dalam aty aq , sedih kowt tngok dy kene buli ngan aku .(kira balas dendam balik la hha) . Pas tu aku pon kene kan dy , aku tnye member dia sehad or tak , tbe-2 dy ckp kt mmbe dy aku nak cakap ngan dia , adoii , aku tau kaw mesti jeles kan , wekkk . hha , tapi dia tk keso ! haha . tapi aku hate mmbe dia , dia call aku BERUANG PANDA ! ADOII , dusshhhh ! amek kaw , haha , pape hal aku sayang kaw . len kali jngn buad lagi , taw tk ? hehe . SAYANG , haha , gedik la plak aku . haha










#iloveyouburung <3 hha
ByaFienta

No comments:

Post a Comment